ny_afghanhund ny_basenji ny_borzoi ny_cirneco ny_faraohund ny_galgo_espanol ny_greyhound ny_magyar_agar ny_saluki ny_skotsk_hjorthund ny_sloughi ny_whippet

Utbildningsdag för funktionärer

LCK Bråviken och LCK Svealand bjuder in till en gemensam grundutbildningsdag för LC-funktionärer den 14 oktober i Kolsva.

För att bli LC-funktionär ska man genomgå grundutbildning innan man vidareutbildar sig till den/de specifika roll(er) man är intresserad av.

Vi kommer den här dagen att erbjuda en teorigenomgång där vi startar med genomgång av bland annat regler och anvisningar och avslutar med ett skriftligt självtest.

Observera att denna dag endast omfattar grundutbildning. För att bli färdigutbildad funktionär krävs att man vidareutbildar sig vid träningar/prov.

Datum: 14 oktober 2017
Tider: Vi startar kl 10.00 och beräknar att vara klara senast kl 14.00. Ett lunchuppehåll är inplanerat och lunch ingår.
Plats: Kolsva MK klubbstuga, Hemgårdsvägen 14, Kolsva (samma plats som LCK Svealands årsmöte hölls på i våras). Kolsva ligger utmed väg 250 ca 1 mil norr om Köping. I Kolsva, sväng in på Hemgårdsvägen och följ den 350m. Koordinater enligt Google Maps: 59°35'10.9"N 15°51'17.7"E

Obligatorisk föranmälan senast den 9 oktober genom detta formulär: https://goo.gl/forms/btDucRneMhTvoDyv1

Kl 14.00 kommer inmätning av whippet och italiensk vinthund att anordnas. För anmälan av hund till inmätningen, se separat inbjudan på PKLC:s inmätningsblogg:
http://svvklc.se/index.php/prov-traeningar/inmaetningstillfaellen

Vid frågor kontakta christian_magnusson[snabel-a]yahoo.se